Unieke koppelingen

Integratie op maat

Het internet is een web van verbonden systemen. Als bedrijf kan het cruciaal zijn om deze systemen naadloos op elkaar aan te sluiten. Of het nu gaat om een CRM-systeem dat moet praten met uw e-commerce platform of een voorraadsysteem dat moet synchroniseren met een online marktplaats; wij hebben de expertise. Door te kiezen voor een maatwerk koppeling zorgt u voor een efficiënte gegevensuitwisseling, minimaliseert u fouten en bespaart u tijd.

Expertise in WordPress, WooCommerce en Shopware

Platformen waarop wij vertrouwen

Onze expertise omvat een breed scala aan platformen en technologieën. Wanneer standaard plugins of koppelingen niet voldoen, creëren we oplossingen op maat die perfect integreren.

 • Platform Integraties

  Naadloze koppelingen tussen de platformen die u dagelijks gebruikt.

 • E-Commerce Koppelingen

  Verbind uw online winkel met voorraadbeheersystemen, CRM’s en meer.

 • Speciale Plugins

  Unieke uitbreidingen voor CMS’en zoals WordPress of Joomla.

 • API-Integraties

  Laat verschillende software-oplossingen soepel met elkaar communiceren.

Plugins met Kracht

Toegevoegde functionaliteiten

In de digitale wereld draait alles om functionaliteit. Plugins kunnen uw platform transformeren, extra functies toevoegen en de gebruikerservaring verrijken. Maar niet elke plugin voldoet aan specifieke bedrijfsbehoeften. Daarom ontwerpen wij maatwerk plugins die perfect aansluiten bij uw wensen. Van betaal gateways tot unieke visuele elementen, wij zorgen ervoor dat uw platform zich onderscheidt en optimaal presteert.

Naadloze integratie

Synergie tussen systemen

In het moderne digitale landschap is de integratie tussen verschillende software en platforms essentieel. Een soepele overgang en communicatie tussen systemen kan operationele efficiëntie drastisch verhogen. Of u nu een e-commerce site hebt die moet integreren met een ERP-systeem, of een blog die moet synchroniseren met sociale media, wij zorgen voor een naadloze integratie. Uw systemen zullen harmonieus samenwerken, wat leidt tot betere resultaten en tevreden gebruikers.

Waarom The New Brand

Meer dan alleen ontwikkeling

Kwaliteit, vernieuwde inzichten en duurzaamheid; dat is waar we voor staan. We zijn jouw digitale partner die meedenkt, adviseert en streeft naar het beste resultaat.

 • Diepgaande analyse

  Voor elke maatwerk oplossing duiken we diep in uw bedrijfsprocessen en behoeften.

 • Continue ondersteuning

  Een koppeling of plugin is nooit ‘klaar’. We bieden continue ondersteuning en updates.

 • Optimale beveiliging

  Maatwerk betekent ook aandacht voor veiligheid. Uw data is bij ons in veilige handen.

Veelgestelde vragen

Duik dieper in de wereld van maatwerk koppelingen en plugins.

Bij het starten van een webontwikkelingsproject duiken er vaak vragen op. Hier hebben we enkele van de meest gestelde vragen verzameld die klanten én zoekmachines ons stellen. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Een koppeling zorgt ervoor dat twee of meer systemen met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen. Een plugin daarentegen is een stukje software dat extra functionaliteiten toevoegt aan een bestaand platform, zoals een CMS of e-commerce systeem.

De ontwikkeltijd varieert afhankelijk van de complexiteit en specificaties van de plugin. Na een grondige analyse van uw behoeften kunnen we een nauwkeurige tijdsinschatting geven.

Ja, veiligheid is voor ons een topprioriteit. We volgen best practices bij het ontwikkelen en zorgen voor regelmatige updates om mogelijke kwetsbaarheden te voorkomen.

Absoluut! Als er al een bestaande plugin is die dicht bij uw behoeften komt, maar enkele aanpassingen vereist, kunnen we die voor u op maat maken.

We blijven op de hoogte van belangrijke platform updates. Als een update invloed kan hebben op de werking van uw plugin, nemen we vooraf contact met u op om eventuele aanpassingen te bespreken en uit te voeren.

Breng je visie tot leven met The New Brand

Start uw maatwerk project vandaag nog!

Bent u klaar voor een oplossing die écht past? Neem contact met ons op.

  Ervaringen

  Wat onze klanten zeggen

  Echte verhalen van tevreden partners.

  “Zeer oplossingsgericht, veel kennis en in staat om vaktaal begrijpelijk te communiceren!”

  Baaslevert

  “Ze hebben een mooi logo en site voor mijn bedrijf gemaakt. Er werd goed mee gedacht en er was ruime aandacht voor mijn wensen en ideeën. Zeker een aanrader. Ga zo door!”

  Dammer Elektro

  “Kennis van zaken, laagdrempelig, korte lijntjes, snelle service. Kortom top bedrijf!”

  Het Steigerhouthuis