Vacatures bij The New Brand

Welkom op de vacaturepagina van The New Brand! Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team willen versterken. Hieronder vind je een overzicht van de functies waarvoor we op dit moment open sollicitaties accepteren.

Back-end developer

Heb jij ervaring met het ontwikkelen van complexe back-end systemen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij The New Brand zijn we altijd op zoek naar getalenteerde back-end developers die ons team willen versterken. Je werkt samen met onze front-end developers en ontwerpers aan de ontwikkeling van innovatieve websites en webapplicaties.

Front-end developer

Als front-end developer bij The New Brand ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de user interface van onze websites en webapplicaties. Je werkt samen met onze back-end developers en ontwerpers aan de realisatie van mooie en gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. Ben jij creatief, nauwkeurig en heb je ervaring met HTML, CSS en JavaScript? Dan zijn we op zoek naar jou!

WordPress developer

The New Brand is gespecialiseerd in WordPress development. Als WordPress developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk WordPress themes en plugins. Je hebt ervaring met PHP, WordPress en JavaScript en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het WordPress-ecosysteem.

Grafisch vormgever

Als grafisch vormgever bij The New Brand ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van mooie en functionele user interfaces voor onze websites en webapplicaties. Je werkt samen met onze developers aan de realisatie van innovatieve websites en webapplicaties die er niet alleen goed uitzien, maar ook goed werken.

Website ontwerper

Als website ontwerper bij The New Brand ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van complete websites en webapplicaties. Je werkt samen met onze ontwikkelaars en vormgevers aan de realisatie van mooie en gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. Je hebt ervaring met tools zoals Sketch, Figma of Adobe XD.

Marketeer

Als marketeer bij The New Brand ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes voor onze klanten. Je hebt ervaring met online marketing, SEO, SEA en social media. Je bent creatief, analytisch en je weet hoe je een boodschap overbrengt naar de doelgroep.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in een carrière bij The New Brand? Stuur dan een open sollicitatie naar jobs@thenewbrand.nl en vertel ons waarom jij ons team wilt komen versterken!

Stage lopen bij The New Brand

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek waar je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van web development? Dan ben je bij The New Brand aan het juiste adres. Wij bieden eindstage mogelijkheden voor gemotiveerde studenten die affiniteit hebben met ons vakgebied. Tijdens je stage bij The New Brand krijg je de kans om mee te werken aan interessante projecten en krijg je persoonlijke begeleiding van ervaren professionals. Zo kun je in korte tijd veel ervaring opdoen en jezelf klaarstomen voor een succesvolle carrière in de digitale wereld. Ben je geïnteresseerd in een stage bij The New Brand? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe stagiaire!

Zie ook het profiel van The New Brand op stagemarkt.