Plan een digitaal gesprek

Reserveer eenvoudig een digitaal overleg.

Wil je dieper ingaan op een specifiek onderwerp of een projectbespreking houden?
Plan een vrijblijvende digitale afspraak met ons in via
Tidycal.

Stuur ons een bericht

Vul het onderstaande formulier in en we reageren binnen 2 werkdagen.  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Veelgestelde vragen

  Snelle antwoorden op jouw prangende vragen

  Voordat je contact met ons opneemt, hebben we alvast een aantal vragen beantwoord die we regelmatig krijgen. Wellicht staat het antwoord op jouw vraag er al tussen!

  We streven ernaar om binnen 24 uur op werkdagen te reageren op alle vragen en verzoeken.

  Ja, we proberen flexibel te zijn en kunnen, afhankelijk van de beschikbaarheid, ook buiten standaard kantooruren afspraken inplannen.

  Na het kiezen van een geschikte datum en tijd via Tidycall, ontvang je een bevestiging e-mail met een link voor het online gesprek. Op het geplande tijdstip klik je simpelweg op de link van Google Meet om deel te nemen aan de digitale afspraak.

  Ons kantoor is gevestigd in Hoogezand-Sappemeer, Groningen. Je kunt ons volledige adres vinden in het gedeelte ‘Bedrijfsinformatie’ op deze pagina.

  Ja, wij begrijpen dat soms urgente problemen kunnen ontstaan. Neem in geval van spoed direct via WhatsApp contact met ons op, en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.

  Onze zakelijke details

  Informatie over The New Brand

  The New Brand
  Noorderstraat 388A
  9611 AW Sappemeer

  Openingstijden
  Ma t/m Do
  8:30 17:00 uur

  info@thenewbrand.nl
  0598 – 592 339

  KvK: 83223169
  BTW: NL003795076B29