Professionele website laten maken

Bij The New Brand begrijpen we hoe belangrijk het is om een krachtige professionele website te hebben die uw bedrijf vertegenwoordigt op ieder apparaat. Zowel op desktop, tablet als telefoon. Met onze jarenlange ervaring in het maken van zowel simpele als erg geavanceerde websites hebben wij alle expertise in huis. Onze expertise ligt niet alleen bij het bouwen van websites en webshops, maar ook bij het ontwikkelen van diverse koppelingen met andere software en het bedenken van oplossingen voor bedrijfsoptimalisaties.

We maken het u makkelijk en nemen het hele webdesign traject van design, uitvoering en onderhoud uit uw handen.Ontdek het zelf

Waarom The New Brand?

 • Gespecialiseerd

  Expertise in het ontwikkelen van krachtige websites.

 • Persoonlijke aanpak

  Een persoonlijke face-to-face aanpak.

 • Kwaliteit

  Zoals verwacht maar dan net iets verder.

Een professionele website levert je het volgende op:

 • Een professionele uitstraling een eenvoudig in gebruik
 • Snelle laadtijden, goed voor de bezoeker en voor Google
 • Technisch goed gebouwd, ook weer goed voor Google
 • Goed tegen ongewenste bezoekers zoals hackers

Kwalitatieve onderhoud van een WordPress website

Een WordPress website heeft regelmatig updates klaar staan voor de veiligheid en voor de snelheid van de website. Ook plugins die gebruikt worden hebben zo nu en dan een update nodig. Een update van een plugin of van WordPress kan ervoor zorgen dat een hele website niet meer werkt! Daarom testen wij deze updates met een vast interval op een afgeschermde testomgeving zodat wij vooraf kunnen testen wat deze updates gaan doen op een website. Nadat de updates goed zijn verlopen gaan we na een backup de live omgeving van de updates voorzien.

The New Brand neemt jou zorgen weg

Wij zijn het full-service WordPress webdesign bureau uit Sappemeer, vlakbij de stad Groningen. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen professionele websites volledig zelf, websites die naadloos aansluiten bij de wensen van de eindklant, ofwel aansluiten op de doelgroep. Niet alleen voor nieuwe websites, maar ook voor het onderhoud, support en doorontwikkeling van een bestaande websites bent u bij The New Brand aan het juiste adres.

Wij helpen je graag verder

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Ervaringen

  Wat vinden onze klanten?

  “Zeer oplossingsgericht, veel kennis en in staat om vaktaal begrijpelijk te communiceren!”

  Baaslevert

  “Ze hebben een mooi logo en site voor mijn bedrijf gemaakt. Er werd goed mee gedacht en er was ruime aandacht voor mijn wensen en ideeën. Zeker een aanrader. Ga zo door!”

  Dammer Elektro

  “Kennis van zaken, laagdrempelig, korte lijntjes, snelle service. Kortom top bedrijf!”

  Het Steigerhouthuis

  Enkele technische expertises

  Logo cms platform WordPress
  Nginx Logo
  Logo Apache