Waar je verhaal tot leven komt

Website of Webshop laten maken

Een Sterke Digitale Fundering
Het begint allemaal met een solide basis. Of je nu een lokale winkelier, een gepassioneerde blogger, of een startende ondernemer bent, een effectieve online aanwezigheid is essentieel.

Jouw Verhaal, Ons Canvas
Elke onderneming heeft een uniek verhaal te vertellen. Wij bij The New Brand geloven in het omzetten van die verhalen in boeiende digitale ervaringen. Met aandacht voor zowel vormgeving als functie, bouwen we websites en webshops die jouw verhaal helder en overtuigend presenteren aan jouw doelgroep.

Expertise in WordPress, WooCommerce en Shopware

Platformen waarop wij vertrouwen

Dankzij jarenlange ervaring met toonaangevende platforms zoals WordPress, WooCommerce en Shopware, creëren we oplossingen die gebruiksvriendelijk, schaalbaar en SEO-geoptimaliseerd zijn.

 • WordPress

  Het flexibele CMS voor intuïtieve en krachtige websites.

 • WooCommerce

  Transformeer je website in een winstgevende online winkel.

 • Shopware

  Voor geavanceerde e-commerce oplossingen en groei.

 • Maatwerk Plugins

  Unieke uitbreidingen voor specifieke bedrijfsbehoeften.

Een krachtige start online

Mogelijkheden voor een basis website of webshop

Klaar Voor de Start?
Je hoeft niet groot te beginnen om groots te denken. Een instapmodel website of webshop biedt de ideale oplossing voor wie net de digitale wereld betreedt.

Eenvoud Ontmoet Functionaliteit
Bij The New Brand begrijpen we dat niet elk project een uitgebreid platform vereist. Met onze instapmodellen zorgen we voor een balans tussen kostenefficiëntie en essentiële functies. Hierdoor kun je snel en zonder enorme investering online gaan.

Groei en Schaal
En als je bedrijf groeit? Dan groeit je website met je mee. We bouwen met de toekomst in gedachten, zodat upgraden en uitbreiden altijd mogelijk is.

Voor die unieke digitale touch

Waarom een maatwerk website of webshop laten maken

Authentiek in een Digitale Wereld
In een online wereld vol concurrentie is onderscheidend vermogen goud waard. Met een maatwerk website of webshop zorg je ervoor dat jouw merk echt opvalt.

Gepersonaliseerde Beleving
Standaardoplossingen voldoen niet altijd. Soms vraagt je visie om een specifieke aanpak of unieke functionaliteiten. Wij duiken diep in jouw behoeften om een platform te creëren dat naadloos aansluit bij jouw merk en doelstellingen.

Duurzame Investering
Een maatwerk oplossing is meer dan alleen een mooi ontwerp. Het is een investering in de toekomst, flexibel en schaalbaar, klaar om met jouw bedrijf mee te groeien en zich aan te passen aan veranderende behoeften.

Waarom The New Brand

Meer dan alleen ontwikkeling

Kwaliteit, vernieuwde inzichten en duurzaamheid; dat is waar we voor staan. We zijn jouw digitale partner die meedenkt, adviseert en streeft naar het beste resultaat.

 • Duurzame Samenwerking

  Elke klant is voor ons een langetermijnpartner. We investeren in wederzijds vertrouwen, open communicatie en een duurzame relatie om samen te groeien.

 • Kwaliteit Boven Alles

  We streven voortdurend naar de hoogste kwaliteitsstandaarden in elk project. Wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten.

 • Voorop in Innovatie

  De digitale wereld is constant in beweging. We zetten ons in voor voortdurende scholing en ontwikkeling, zodat we voorop blijven lopen en de meest actuele oplossingen kunnen bieden.

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over webontwikkeling

Bij het starten van een webontwikkelingsproject duiken er vaak vragen op. Hier hebben we enkele van de meest gestelde vragen verzameld die klanten én zoekmachines ons stellen. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Een basis website maakt veelal gebruik van standaard templates en functies, terwijl een maatwerk website volledig wordt ontworpen en ontwikkeld op basis van specifieke klantbehoeften en wensen.

De doorlooptijd varieert afhankelijk van de complexiteit en eisen van het project. Een eenvoudige website kan binnen 4 tot 6 weken klaar zijn, terwijl complexere sites meer tijd vergen.

Elk platform heeft zijn eigen voordelen. WordPress is flexibel en gebruiksvriendelijk, WooCommerce is ideaal voor e-commerce, en Shopware biedt uitgebreide B2B-functies. De keuze hangt af van je zakelijke behoeften.

De kosten variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project, de gebruikte technologieën en specifieke klantwensen. Een basis website start bij ons al vanaf ongeveer €1.500, terwijl een beginnende webshop beschikbaar is vanaf ongeveer €2.500. Ongeacht het project bieden we altijd een duidelijke offerte vooraf.

Veiligheid staat bij ons hoog Vin het vaandel. We volgen de beste praktijken in de industrie, zoals regelmatige updates, sterke wachtwoorden en betrouwbare beveiligingsplugins, om je website te beschermen tegen bedreigingen.

Breng je visie tot leven met The New Brand

Start jouw digitale transformatie

Klaar om je digitale dromen te realiseren?
Van idee tot uitvoering, wij staan klaar om je te helpen met een op maat gemaakte oplossing die bij jouw unieke behoeften past.

  Ervaringen

  Wat onze klanten zeggen

  Echte verhalen van tevreden partners.

  “Zeer oplossingsgericht, veel kennis en in staat om vaktaal begrijpelijk te communiceren!”

  Baaslevert

  “Ze hebben een mooi logo en site voor mijn bedrijf gemaakt. Er werd goed mee gedacht en er was ruime aandacht voor mijn wensen en ideeën. Zeker een aanrader. Ga zo door!”

  Dammer Elektro

  “Kennis van zaken, laagdrempelig, korte lijntjes, snelle service. Kortom top bedrijf!”

  Het Steigerhouthuis