Stop met een langzame en onveilige website

Een website moet er niet alleen visueel goed uitzien, snel en veilig zijn maar moet ook leiden tot meer conversies. Het doel van online zichtbaarheid is dat het werven van betalende klanten voor je producten en/of diensten. Daarom is het van belang dat een website wordt opgebouwd met knoppen e.d. waarmee de bezoeker snel en eenvoudig in contact komt.

Een professionele website levert je het volgende op:

 • Een professionele uitstraling
 • Snelle laadtijden
 • Goed voor SEO (google e.d.)
 • Zorgt voor conversie
 • Goed tegen hackers
 • Eenvoudig in beheer
 • Stabiele website
 • Juiste technieken

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Voorkom een trage en onveilige website, wij helpen u verder.  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hoe wij een professionele website maken?

  Voor het maken van een professionele website maken wij gebruik van WordPress. Onze WordPress specialisten maken de complete websites op basis van een ontwerp die aangeleverd wordt vanuit de vormgever. Nadat de website lokaal is ontwikkeld gaat de website voor conceptfase naar een testomgeving waarin de klant de bevindingen kan gaan delen. Zodra deze verwerkt zijn wordt de livegang gepland. Voordat de website naar productie gaat (live gezet wordt) zorgen wij voor een zeer uitgebreide livegang migratie waarbij o.a. doorverwijzingen van oude url’s e.d. worden meegenomen.

  Wat kost het om een professionele website te laten maken?

  De kosten voor het maken van een professionele website liggen tussen de € 1.000,- en € 15.000,-. Doordat iedere website nogal verschillende wensen en eisen heeft zijn hier geen vaste prijzen voor af te geven. De investering voor een nieuwe website wordt doorgaans in 3 termijnen gefactureerd. Nieuwsgierig wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Website laten ontwerpen

  Voor het maken van een nieuwe website of voor het doorontwikkelen aan een bestaande website kunnen wij een vooraf een ontwerp maken (gemaakt in Sketch, Figma of Adobe XD). Hierin is het eenvoudiger om de stijl op te zetten zonder dat wij direct moeten gaan programmeren. Dit is niet alleen voordeliger maar geeft ook beter inzicht in het eindresultaat. Nieuwsgierig wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Onderhoud van een WordPress website

  Een WordPress website heeft regelmatig updates klaar staan voor de veiligheid en voor de snelheid van de website. Ook plugins die gebruikt worden hebben zo nu en dan een update nodig. Een update van een plugin of van WordPress kan ervoor zorgen dat een hele website niet meer werkt! Daarom testen wij deze updates met een vast interval op een afgeschermde testomgeving zodat we vooraf kunnen testen wat deze updates gaan doen op een website. Nadat de updates goed zijn verlopen gaan we na een backup de liveomgeving updaten.

  Processen automatiseren of systemen koppelen aan een website

  Koppel je website aan externe systemen zoals bijvoorbeeld een klantenservice systeem, of een systeem waarmee je automatisch berichten in kunt laden in je WordPress website. Met een kleine investering neemt dit werk uit handen zodat het automatisch verloopt en minder handwerk hoeft te verrichten. Wil je een systeem koppelen aan je website, neem dan contact met ons op om je case voor te leggen.

  The New Brand neemt jou zorgen weg

  Wij zijn het full-service WordPress webdesign bureau uit Hoogezand-Sappemeer (Midden-Groningen), vlakbij de stad Groningen. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen professionele WordPress websites die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant en specifiek gemaakt voor de doelgroep van de klant. Niet alleen voor nieuwe websites maar ook voor het onderhoud en support van bestaande websites bent u bij The New Brand aan het juiste adres.

  Wij werken nauw samen met partners voor het gebied van marketing en voor de hosting van websites. Wij hebben de kennis in huis maar de kennis van onze partners gaat nog veel verder zoals je van een specialist mag verwachten. En door de korte lijntjes met onze partners lijken het wel collega’s.

  Ontdek het zelf

  Voordelen van WordPress

  • Veilig

   WordPress heeft bij een verkeerde installatie openingen die hackers graag gebruiken. Door gebruik te maken van een juiste configuratie en installatie zijn kwetsbaarheden afgeschermd. Daarbij configureren wij ook het hosting gedeelte (indien hosting via onze partners).

  • Toegankelijk

   Door het gebruik van juiste techniek is de WordPress website toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Zowel op mobiel, table als op desktop de juiste ervaring, ook voor mensen met een beperking.

  • Gebruiksvriendelijk

   WordPress groeit snel en is erg flexibel in te richten. Onze klanten kunnen dan ook eenvoudig teksten aanpassen of even ergens een foto toevoegen.

  Stop met een trage en onveilige website

  Laat je professionele website maken