Optimale prestaties, zonder zorgen

Het belang van deskundig onderhoud

Website- en webshoponderhoud kan technisch en tijdrovend zijn. Een up-to-date platform zorgt voor betere prestaties, hogere veiligheid en een verbeterde gebruikerservaring. Veel ondernemers merken dat technisch onderhoud hen afleidt van hun kernactiviteiten. Door onderhoud uit te besteden:

Focus behouden: Concentreer je op bedrijfsgroei, terwijl wij de technische aspecten regelen.
Bespaar kosten: Voorkom dure reparaties door proactief onderhoud en updates.
Blijf veilig: Regelmatige updates en beveiligingschecks beschermen je site tegen kwetsbaarheden.

Gespecialiseerde ondersteuning, specifiek voor jouw platform

De platformen die wij ondersteunen

Elk digitaal platform heeft zijn eigen set van unieke kenmerken, uitdagingen en voordelen. Ons team is uitvoerig getraind in de ins en outs van de meest populaire systemen. Hierdoor kunnen we niet alleen problemen effectief aanpakken, maar ook kansen benutten om jouw website of webshop naar een hoger niveau te tillen.

 • WordPress

  De flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van WordPress hebben het tot het populairste CMS ter wereld gemaakt. Onze experts kunnen je helpen bij het optimaliseren van je website, van thema aanpassingen tot plug-in conflicten en nog veel meer.

 • WooCommerce

  E-commerce is complex, maar met de juiste ondersteuning kan jouw webshop soepel draaien. Van productintegraties tot betalingsgateways, wij zorgen ervoor dat jouw WooCommerce-webshop optimaal presteert.

 • Shopware

  Als een krachtig en schaalbaar e-commerce platform biedt Shopware unieke mogelijkheden voor groeiende bedrijven. Laat ons je helpen om het maximale uit dit platform te halen, of je nu technische problemen ondervindt of de gebruikerservaring wilt verbeteren.

Snel, effectief en betrouwbaar

Ervaar jij problemen met WordPress?

WordPress is een krachtig platform, maar kan soms problemen vertonen. Of je nu worstelt met trage laadtijden, plug-in conflicten of beveiligingszorgen, wij zijn er om te helpen.

Voordelen van gespecialiseerde hulp:

Expertise: Kennis van specifieke WordPress-problemen en oplossingen.
Tijdswinst: Snelle oplossingen zonder eindeloze zoektochten op forums.
Toekomstgericht: Wij bieden niet alleen een oplossing, maar ook advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Transparante aanpak, duidelijke resultaten

Ons stappenplan voor uitstekend website & webshop beheer

Het uitbesteden van het onderhoud van je website of webshop moet eenvoudig en naadloos zijn. Bij The New Brand hebben we een gestructureerd proces ontwikkeld dat zowel transparant als efficiënt is. Hier is hoe het werkt:

 1. Kies Jouw Plan: Begin met het selecteren van het onderhoudsplan dat het beste past bij jouw behoeften en budget. Na je keuze zorgen we voor een veilige overdracht van de nodige inloggegevens.
 2. Digitale Kennismaking: We plannen een introductie call om jouw website of webshop samen door te nemen. Dit stelt ons in staat om specifieke vragen te beantwoorden en te verifiëren of het gekozen plan goed aansluit bij jouw wensen.
 3. Prestatie-analyse: Gedurende een periode van ongeveer twee weken voeren we een uitgebreide prestatiescan uit. Hierbij identificeren we verbeterpunten en bevestigen we wat al goed werkt.
 4. Optimalisatie & implementatie: Na de scan gaan we aan de slag met de voorgestelde verbeteringen. Dit proces neemt ongeveer vier weken in beslag, afhankelijk van de complexiteit en de omvang van de aanpassingen.
 5. Voortdurend Onderhoud: Zodra de optimalisaties zijn voltooid, stappen we over naar het reguliere onderhoud volgens het gekozen plan. Zo blijft je platform consistent presteren.

Vanaf het begin staan we voor je klaar. Heb je extra vragen of specifieke wensen? Onze helpdesk is altijd beschikbaar om je te assisteren.

Waarom The New Brand

Kies voor ondersteuning van topklasse

Bij The New Brand combineren we technische expertise met een diepgaand begrip van online ondernemerschap. Onze klantgerichte aanpak zorgt voor oplossingen die werken.

 • Diepgaande expertise

  Kennis van diverse platforms en de uitdagingen die ze bieden.

 • Proactieve aanpak

  Wij wachten niet op problemen, maar anticiperen en handelen.

 • Partnerschap

  Jouw succes is ons succes. We zien onszelf als jouw technische partner, niet zomaar een dienstverlener.

FLEXIBILITEIT & TRANSPARANTIE

Kies het onderhoudsplan dat bij je past

Bij The New Brand bieden we diverse onderhoudsplannen voor WordPress en WooCommerce. Kies uit “Online” voor basisbehoeften, “Plus” voor extra opties, of “Pro” met WooCommerce-ondersteuning. Voor Shopware gebruikers en specifieke wensen, bieden we maatwerk aan.

ONLINE

€ 45,-/maand

 • WordPress Updates & Support
 • Prestatie scan
 • 24/7 Uptime Monitor
 • Backups (1x per dag)
 • Website edits
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Staging site
 • WooCommerce hulp
Meest gekozen

PLUS

€ 95,-/maand

 • WordPress Updates & Support
 • Prestatie scan
 • 24/7 Uptime Monitor
 • Backups (1 x per dag)
 • Website edits (1 uur p/mnd)
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Staging site
 • WooCommerce hulp

PRO

€ 145,-/maand

 • WordPress Updates & Support
 • Prestatie scan
 • 24/7 Uptime Monitor
 • Backups (2 x per dag)
 • Website edits (2 uur p/mnd)
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Staging site
 • WooCommerce hulp

De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Facturatie van het onderhoudspakket vindt jaarlijks plaats. Na aanmelding nemen we eerst telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking

Heb je specifieke wensen of gebruik je Shopware?

Maatwerk onderhoudsplannen voor elke unieke situatie.

 • Naast onze standaard WordPress en WooCommerce onderhoudsplannen begrijpen we dat sommige projecten unieke behoeften hebben. Of je nu een Shopware gebruiker bent of specifieke eisen hebt die niet vallen onder onze standaardpakketten, wij staan voor je klaar. Laat ons jouw specifieke behoeften weten, en we zullen een op maat gemaakt plan voor je opstellen.

Ontvang jouw maatwerk offerte
Veelgestelde vragen

Vragen over ondersteuning?

Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over onze ondersteuningsdiensten.

Elk onderhoudsplan is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen, maar over het algemeen omvatten ze regelmatige updates, beveiligingscontroles, technische SEO-optimalisaties en snelheidsverbeteringen. Raadpleeg het specifieke plan voor gedetailleerde informatie of neem contact met ons op voor meer details.

Veiligheid is onze topprioriteit. We zorgen ervoor dat alle gedeelde inloggegevens via een beveiligde methode worden overgedragen en bewaard. Bovendien hebben alleen geautoriseerde teamleden toegang tot deze gegevens.

We voeren eerst een back-up uit voordat we wijzigingen aanbrengen. Mocht er iets misgaan, dan hebben we de middelen om je website snel naar zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team staat ook klaar om eventuele problemen direct aan te pakken.

Ja, je kunt je plan naar wens upgraden of downgraden. Neem gewoon contact met ons op en we zullen de wijzigingen zo soepel mogelijk doorvoeren.

We gebruiken geavanceerde tools en onze eigen expertise om een grondige analyse van je site te maken. Hierbij kijken we naar snelheid, gebruiksvriendelijkheid, technische SEO en meer. Na de scan ontvang je een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen.

Breng je visie tot leven met The New Brand

Start jouw digitale transformatie

Klaar om je digitale dromen te realiseren?
Van idee tot uitvoering, wij staan klaar om je te helpen met een op maat gemaakte oplossing die bij jouw unieke behoeften past.

  Ervaringen

  Wat onze klanten zeggen

  Echte verhalen van tevreden partners.

  “Zeer oplossingsgericht, veel kennis en in staat om vaktaal begrijpelijk te communiceren!”

  Baaslevert

  “Ze hebben een mooi logo en site voor mijn bedrijf gemaakt. Er werd goed mee gedacht en er was ruime aandacht voor mijn wensen en ideeën. Zeker een aanrader. Ga zo door!”

  Dammer Elektro

  “Kennis van zaken, laagdrempelig, korte lijntjes, snelle service. Kortom top bedrijf!”

  Het Steigerhouthuis