Onze geschiedenis:
Van passie tot professioneel

In 2021 zag The New Brand, het breinproject van Daniël Ketelaar, het levenslicht. Met een indrukwekkende ruim 15 jaar ervaring op zak in diverse facetten van webdevelopment, wilde Daniël een frisse wending geven aan de wereld van webdesign en e-commerce.

Zijn professionele pad is gevuld met een schat aan ervaringen. Of het nu ging om het instrueren van klanten bij een web-2-print SAAS oplossing of het verfijnen van processen bij een isolatie- en zonnepanelenbedrijf, Daniël heeft steeds zijn stempel gedrukt op de projecten waaraan hij werkte. Zijn laatste halte in loondienst, bij een bedrijf dat zich specialiseerde in WordPress, WooCommerce en Shopware, wakkerde zijn passie voor het vak alleen maar verder aan.

The New Brand is niet zomaar een naam. Het symboliseert een hernieuwde visie op hoe webdesign en e-commerce moeten worden aangepakt: duurzaam, efficiënt en gericht op de toekomst. Wat maakt ons anders? Wij geloven in samenwerking. Wij gaan hand in hand met onze klanten, verdiepen ons in hun wensen, observeren de markt en brengen advisering naar een hoger niveau. Voor ons staan kernwaarden zoals kwaliteit, vernieuwing, betrouwbaarheid en duurzaamheid centraal.

Ons verhaal is er een van groei en evolutie. The New Brand is inmiddels meer dan alleen een internetbureau. Als erkend leerbedrijf zetten we ons in om stagiaires te begeleiden, en onze uitgebreide netwerk van partners stelt ons in staat om elke uitdaging aan te gaan. Samen, als een hecht team, zijn we vastbesloten om bedrijven te helpen hun visie te verwezenlijken.

Onze missie

Bij The New Brand streven we ernaar om ondernemingen niet alleen online aanwezig te laten zijn, maar om ze echt te laten schitteren. Met meer dan een decennium aan ervaring hebben we gezien hoe het digitale landschap is veranderd en begrijpen we de cruciale rol van webdesign en e-commerce in het huidige zakelijke ecosysteem.

Onze missie is om samen met onze klanten te groeien, hun digitale dromen te verwezenlijken en hen te ondersteunen bij het behalen van groei in e-commerce. Door kwaliteit, vernieuwde inzichten en betrouwbaarheid voorop te stellen, bouwen we duurzame relaties op en helpen we merken zich opnieuw te positioneren of hun reis online te beginnen.

Onze visie

Onze visie gaat verder dan alleen het creëren van websites. We zien een wereld waarin digitale oplossingen bedrijven transformeren, waarbij duurzaamheid en klantgerichtheid centraal staan.

Wij geloven in het opnieuw definiëren van merken in het digitale tijdperk, waardoor ze resoneren met hun doelgroep en een blijvende impact hebben. Door continu in gesprek te blijven met onze klanten, actief te kijken naar wat de markt vraagt en te anticiperen op toekomstige trends, willen we voorop lopen in de branche en echte veranderingen teweegbrengen.

The New Brand

Waarom kiezen voor The New Brand

 • Duurzame Visie

  We geloven niet alleen in het maken van prachtige websites, maar ook in het creëren van oplossingen die standhouden in de tijd. Duurzaamheid is de kern van onze strategie, wat betekent dat we bouwen voor de lange termijn.

 • Samen Groeien

  We zien elk project als een samenwerking. We gaan samen met de klant op reis, delen inzichten, geven advies en luisteren actief. Jouw succes is ons succes.

 • Ervaring die telt

  Daniël Ketelaar heeft meer dan 15 jaar in het veld doorgebracht, en die kennis is verankerd in elk project dat we ondernemen. Of het nu gaat om SAAS-oplossingen, integraties tussen WordPress en Salesforce, of het diepgaande begrip van platforms zoals WooCommerce en Shopware, we brengen een rijke expertise naar de tafel.

 • Netwerk & Partnerschap

  We zijn niet alleen een bedrijf; we zijn een netwerk. Met partners die ons kunnen ondersteunen bij diverse vraagstukken en als erkend leerbedrijf, is The New Brand een hub van kennis en innovatie.