Onze Duurzame Missie

Bij The New Brand geloven we in een duurzame toekomst voor ons allemaal. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om onze impact op het milieu te verminderen en een positieve verandering te brengen in de wereld om ons heen. Hier is onze duurzame missie:

  • We streven naar duurzaamheid in alles wat we doen. Dit betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze productieprocessen te verduurzamen.
  • We zetten ons in voor eerlijke en ethische productie en handel. We werken alleen samen met partners en leveranciers die zich houden aan onze hoge normen op het gebied van menselijke arbeidsomstandigheden en milieubescherming.
  • We zijn toegewijd aan het verminderen van afval en het stimuleren van hergebruik en recycling. Dit betekent dat we onze producten ontwerpen met het oog op circulariteit en dat we samenwerken met onze klanten en leveranciers om een duurzame toekomst te creëren.
  • We stimuleren bewustwording en actie op het gebied van duurzaamheid. Dit doen we door onze klanten en volgers te informeren over duurzaamheidsthema’s en hen aan te moedigen om positieve verandering te brengen in hun eigen leven.

Wij zijn we ervan overtuigd dat het mogelijk is om succesvol te zijn als bedrijf én de wereld te verbeteren. We zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en blijven ons inzetten om een positieve impact te maken op de wereld om ons heen.

The New Brand lid van Groene Zaken

Onze Visie

Onze visie is om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun doelen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe webshop, het verbeteren van de online zichtbaarheid of het ontwikkelen van een unieke huisstijl, wij staan klaar om te ondersteunen en te adviseren.

Wij geloven in een holistische aanpak waarbij we niet alleen de website of webshop ontwikkelen, maar ook het totale plaatje in ogenschouw nemen. Daarom bieden we ook diensten aan zoals het maken van grafische ontwerpen en het leveren van drukwerk.

Bij alles wat we doen, streven we naar duurzame oplossingen die zowel voor onze klanten als voor de wereld om ons heen positief zijn. Daarom werken we met groene hostingpartners en maken we gebruik van duurzame materialen bij het leveren van drukwerk.

Kortom, wij zijn er om te helpen en te adviseren op een manier die past bij de behoeften en doelen van onze klanten.