Groei verder met een goede webshop

Een webshop moet er niet alleen visueel goed uitzien, snel en veilig zijn maar moet ook leiden tot meer conversies. Het doel van online zichtbaarheid is dat het werven van betalende klanten voor je producten en/of diensten. Daarom is het van belang dat een webshop wordt opgebouwd met knoppen e.d. waarmee de bezoeker snel en eenvoudig een bestelling plaatst. Door het testen van verschillende mogelijkheden (A/B testen) en het monitoren van het gedrag groeit het aantal bezoekers en de conversies.Ontdek het zelf

Waarom The New Brand?

 • Gespecialiseerd

  Expertise in het ontwikkelen van krachtige websites.

 • Persoonlijke aanpak

  Een persoonlijke face-to-face aanpak.

 • Kwaliteit

  Zoals verwacht maar dan net iets verder.

Een professionele webshop levert je het volgende op:

 • Een betere converterende webshop
 • Een professionele en unieke uitstraling
 • Snelle laadtijden, goed voor de bezoeker en voor Google
 • Technisch goed gebouwd, ook weer goed voor Google
 • Goed tegen ongewenste bezoekers zoals hackers
 • Enorm schaalbaar van klein tot zeer groot met honderden orders per dag
 • Automatiseren van processen zoals; betalingen, verzending, voorraad, etc.


Onderhoud van een webshop

Een WordPress webshop heeft regelmatig updates klaar staan voor de veiligheid en voor de snelheid van de webshop. Ook plugins die gebruikt worden hebben zo nu en dan een update nodig. Een update van een plugin of van WordPress kan ervoor zorgen dat een hele webshop niet meer werkt! Daarom testen wij deze updates met een vast interval op een afgeschermde testomgeving zodat we vooraf kunnen testen wat deze updates gaan doen op een webshop. Nadat de updates goed zijn verlopen gaan we na een backup de liveomgeving updaten.

Processen automatiseren of externe systemen koppelen aan je webshop

Koppel je webshop aan externe systemen zoals bijvoorbeeld een ERP (Enterprise Resource Planning), WMS (Warehouse Management System), PIM (Product Information Management), of een systeem waarmee je automatisch berichten in kunt laden in je WordPress webshop. Met een kleine investering neemt dit werk uit handen zodat het automatisch verloopt en minder handwerk hoeft te verrichten. Wil je een systeem koppelen aan je webshop, neem dan contact met ons op om je case voor te leggen.

Voorbeelden van koppelingen met een webshop:

Er zijn nogal wat mogelijkheden beschikbaar om te koppelen aan een webshop. Enkele zorgen voor een betere checkout ervaring, anderen zorgen voor een extra bron van inkomsten zoals het verkopen van je producten via Bol.comAmazon of zelfs via fonQ. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken die passen bij jou webshop en bedrijf.

Enkele technische expertises

Logo cms platform WordPress
Nginx Logo
Logo Apache

The New Brand neemt jou zorgen weg

Wij zijn het full-service internetbureau uit Sappemeer, vlakbij de stad Groningen. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen professionele WordPress / WooCommerce webshops die naadloos aansluiten bij de doelgroep. Niet alleen voor nieuwe webshops maar ook voor het onderhoud en support van bestaande webshops bent u bij The New Brand aan het juiste adres.

Wij helpen je graag verder

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Ervaringen

  Wat vinden onze klanten?

  “Zeer oplossingsgericht, veel kennis en in staat om vaktaal begrijpelijk te communiceren!”

  Baaslevert

  “Ze hebben een mooi logo en site voor mijn bedrijf gemaakt. Er werd goed mee gedacht en er was ruime aandacht voor mijn wensen en ideeën. Zeker een aanrader. Ga zo door!”

  Dammer Elektro

  “Kennis van zaken, laagdrempelig, korte lijntjes, snelle service. Kortom top bedrijf!”

  Het Steigerhouthuis