Groei verder met een goede webshop

Een webshop moet er niet alleen visueel goed uitzien, snel en veilig zijn maar moet ook leiden tot meer conversies. Het doel van online zichtbaarheid is dat het werven van betalende klanten voor je producten en/of diensten. Daarom is het van belang dat een webshop wordt opgebouwd met knoppen e.d. waarmee de bezoeker snel en eenvoudig een bestelling plaatst. Door het testen van verschillende mogelijkheden (A/B testen) en het monitoren van het gedrag groeit het aantal bezoekers en de conversies.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Voorkom stilstaan en groei verder met je webshop, wij helpen u verder.  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Een professionele webshop levert je het volgende op:

  • Goede conversies
  • Een professionele uitstraling
  • Snelle laadtijden
  • Goed voor SEO (google e.d.)
  • Goed tegen hackers
  • Eenvoudig in beheer
  • Schaalbaar van klein tot zeer groot
  • Flexibel in gebruik
  • Automatiseren van betaling en verzending
  • Juiste technieken

  Hoe wij een professionele webshop maken?

  Voor het maken van een professionele webshop maken wij gebruik van Woocommerce, het webwinkel gedeelte voor WordPress. Onze WordPress specialisten maken de complete webshop op basis van een ontwerp die aangeleverd wordt vanuit de vormgever. Nadat de webshop lokaal is ontwikkeld gaat de webshop voor conceptfase naar een testomgeving waarin de klant de bevindingen kan gaan delen. Zodra deze verwerkt zijn wordt de livegang gepland. Voordat de webshop naar productie gaat (live gezet wordt) zorgen wij voor een zeer uitgebreide livegang migratie waarbij o.a. doorverwijzingen van oude url’s e.d. worden meegenomen.

  Wat kost het om een professionele webshop te laten maken?

  De kosten voor het maken van een professionele webshop liggen tussen de € 5.000,- en € 25.000,-. Doordat iedere webshop nogal verschillende wensen en eisen heeft zijn hier geen vaste prijzen voor af te geven. Nieuwsgierig wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Webshop laten ontwerpen

  Voor het maken van een nieuwe webshop of voor het doorontwikkelen aan een bestaande webshop kunnen wij een vooraf een ontwerp maken (gemaakt in Sketch, Figma of Adobe XD). Hierin is het eenvoudiger om de stijl op te zetten zonder dat wij direct moeten gaan programmeren. Dit is niet alleen voordeliger maar geeft ook beter inzicht in het eindresultaat. Nieuwsgierig wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Onderhoud van een WordPress webshop

  Een WordPress webshop heeft regelmatig updates klaar staan voor de veiligheid en voor de snelheid van de webshop. Ook plugins die gebruikt worden hebben zo nu en dan een update nodig. Een update van een plugin of van WordPress kan ervoor zorgen dat een hele webshop niet meer werkt! Daarom testen wij deze updates met een vast interval op een afgeschermde testomgeving zodat we vooraf kunnen testen wat deze updates gaan doen op een webshop. Nadat de updates goed zijn verlopen gaan we na een backup de liveomgeving updaten.

  Processen automatiseren of systemen koppelen aan een webshop

  Koppel je webshop aan externe systemen zoals bijvoorbeeld een ERP (Enterprise Resource Planning), WMS (Warehouse Management System), PIM (Product Information Management), of een systeem waarmee je automatisch berichten in kunt laden in je WordPress webshop. Met een kleine investering neemt dit werk uit handen zodat het automatisch verloopt en minder handwerk hoeft te verrichten. Wil je een systeem koppelen aan je webshop, neem dan contact met ons op om je case voor te leggen.

  Voorbeelden van koppelingen met een webshop:

  Er zijn nogal wat mogelijkheden beschikbaar om te koppelen aan een webshop. Enkele zorgen voor een betere checkout ervaring, anderen zorgen voor een extra bron van inkomsten zoals het verkopen van je producten via Bol.comAmazon of zelfs via fonQ. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken die passen bij jou webshop en bedrijf.

  The New Brand neemt jou zorgen weg

  Wij zijn het full-service internetbureau uit Hoogezand-Sappemeer (Midden-Groningen), vlakbij de stad Groningen. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen professionele WordPress webshops die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant en specifiek gemaakt voor de doelgroep van de klant. Niet alleen voor nieuwe webshops maar ook voor het onderhoud en support van bestaande webshops bent u bij The New Brand aan het juiste adres.

  Wij werken nauw samen met partners voor het gebied van marketing en voor de hosting van websites. Wij hebben de kennis in huis maar de kennis van onze partners gaat nog veel verder zoals je van een specialist mag verwachten. En door de korte lijntjes met onze partners lijken het wel collega’s.

  Ontdek het zelf

  Voordelen van WordPress

  • Veilig

   WordPress heeft bij een verkeerde installatie openingen die hackers graag gebruiken. Door gebruik te maken van een juiste configuratie en installatie zijn kwetsbaarheden afgeschermd. Daarbij configureren wij ook het hosting gedeelte (indien hosting via onze partners).

  • Toegankelijk

   Door het gebruik van juiste techniek is de WordPress website toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Zowel op mobiel, table als op desktop de juiste ervaring, ook voor mensen met een beperking.

  • Gebruiksvriendelijk

   WordPress groeit snel en is erg flexibel in te richten. Onze klanten kunnen dan ook eenvoudig teksten aanpassen of even ergens een foto toevoegen.

  Stop met het verliezen van betalende klanten

  Krijg meer betalende klanten op je webshop