E-commerce evolutie

Van online aanwezigheid naar omzetkoning

De Nieuwe Retail Realiteit
De digitale marktplaats transformeert voortdurend, gedreven door technologische innovaties en veranderende klant voorkeuren. Van een eenvoudige online aanwezigheid zijn we geëvolueerd naar geavanceerde e-commerce ecosystemen. Deze platformen bieden niet alleen producten, maar ook ervaringen. Bij The New Brand begrijpen we deze evolutie en helpen we je om je merk prominent te positioneren in de digitale ruimte.

Expertise in WordPress, WooCommerce en Shopware

Platformen waarop wij vertrouwen

Dankzij jarenlange ervaring met toonaangevende platforms zoals WordPress, WooCommerce en Shopware, creëren we oplossingen die gebruiksvriendelijk, schaalbaar en SEO-geoptimaliseerd zijn.

 • WooCommerce

  Transformeer je website in een winstgevende online winkel.

 • Shopware

  Voor geavanceerde e-commerce oplossingen en groei.

 • Maatwerk E-Commerce

  Flexibel, krachtig en klaar om je groei te ondersteunen.

Kickstart je verkoop

Meer dan alleen een winkelmandje

Optimaliseer de Klantreis
E-commerce draait om meer dan alleen verkopen; het gaat om het creëren van een naadloze klantreis. Van intuïtieve product zoekfuncties tot gestroomlijnde checkouts, elk detail telt. Bied klanten een frictieloze winkelervaring, gecombineerd met gepersonaliseerde aanbevelingen en flexibele retourprocessen. Dit is de sleutel om loyaliteit op te bouwen en de online verkoop te stimuleren.

Data-Driven beslissingen

Meten, Analyseren, Optimaliseren

Inzicht door Analyse
In de wereld van e-commerce is data goud waard. Elk klikje en elke interactie biedt een schat aan informatie. Maar data alleen is niet genoeg. Het draait allemaal om de juiste interpretatie en actie. Met diepgaande e-commerce analytics bieden we je inzichten in klantgedrag, sporen we trends op en helpen we je bij het verfijnen van je strategie. Dit zorgt voor betere besluitvorming en stimuleert groei.

Waarom The New Brand

Meer dan alleen ontwikkeling

Kwaliteit, vernieuwde inzichten en duurzaamheid; dat is waar we voor staan. We zijn jouw digitale partner die meedenkt, adviseert en streeft naar het beste resultaat.

 • Passie voor Prestatie

  We geloven in e-commerce als een krachtige motor voor groei en streven ernaar elke winkel die we bouwen te optimaliseren voor succes.

 • Naadloze Integraties

  Of het nu gaat om betalingsgateways, voorraadbeheer of marketingtools, wij zorgen ervoor dat je e-commerce oplossing perfect integreert met je bedrijfsprocessen.

 • Veiligheid Eerst

  In een wereld waar online transacties de norm zijn, is beveiliging cruciaal. Wij zorgen voor een veilige winkelervaring voor jou en je klanten.

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over webontwikkeling

E-commerce kan complex zijn. Hier zijn antwoorden op enkele veelgestelde vragen om je op weg te helpen.

Een effectieve e-commerce strategie draait om het begrijpen van je doelgroep, het aanbieden van een gebruiksvriendelijke website-ervaring, en het consistent analyseren en optimaliseren van je aanbod op basis van klantfeedback en data. Integratie van SEO, effectieve productbeschrijvingen, en omnichannel aanpak kunnen ook bijdragen aan succes.

Conversieoptimalisatie begint bij het begrijpen van je klanten. Eenvoudige check-out processen, duidelijke productinformatie, klantreviews, snelle laadtijden, en A/B-tests zijn enkele methoden om conversieratio’s te verbeteren. Daarnaast is het aanbieden van verschillende betaalopties en het verzekeren van een veilige transactie cruciaal.

Met de toename van mobiel winkelen is het cruciaal dat je webshop geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Een mobielvriendelijke site zorgt voor een betere gebruikerservaring, wat kan leiden tot hogere conversieratio’s. Bovendien beloont Google mobielvriendelijke websites met een hogere ranking in zoekresultaten.

Voor een succesvolle internationale e-commerce aanpak is het essentieel om rekening te houden met lokale cultuur, betaalmethodes en wettelijke vereisten. Vertaal je website naar de lokale taal, bied lokale verzend- en retourmogelijkheden aan en houd rekening met valutaconversies en belastingen.

Ja, een omnichannel strategie, waarbij je zorgt voor een naadloze winkelervaring over verschillende kanalen (online, mobiel, in de winkel), is van groot belang. Klanten verwachten een consistente ervaring, ongeacht hoe ze met je merk in contact komen. Een geïntegreerde aanpak kan leiden tot hogere klanttevredenheid en retentie.

Klaar voor Explosieve Groei?

Begin je e-commerce avontuur met experts aan je zijde.

Ontdek hoe The New Brand je kan helpen om je e-commerce dromen waar te maken.

  Ervaringen

  Wat onze klanten zeggen

  Echte verhalen van tevreden partners.

  “Zeer oplossingsgericht, veel kennis en in staat om vaktaal begrijpelijk te communiceren!”

  Baaslevert

  “Ze hebben een mooi logo en site voor mijn bedrijf gemaakt. Er werd goed mee gedacht en er was ruime aandacht voor mijn wensen en ideeën. Zeker een aanrader. Ga zo door!”

  Dammer Elektro

  “Kennis van zaken, laagdrempelig, korte lijntjes, snelle service. Kortom top bedrijf!”

  Het Steigerhouthuis