Internet- en reclamebureau

The New Brand is het full-service internet- en reclamebureau en wij bieden een breed scala aan internet en reclamediensten aan, voor onze klanten in de regio Hoogezand-Sappemeer en de provincie Groningen, maar ook aan de andere kant van Nederland. Of u nu op zoek bent naar professioneel webdesign, grafische vormgeving, drukwerk of e-commerce oplossingen, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Naast de standaard diensten helpen onze specialisten u graag met de integratie van uw webshop en andere e-commerce functionaliteiten. Zoals diverse WooCommerce integraties met andere systemen en platformen.

Websites en E-Commerce

We zijn het full-service bureau uit Sappemeer vlakbij de stad Groningen. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen met WordPress. Onze specialisme ligt in WordPress websites, webshops, en interne afgeschermde WordPress applicaties.

Maatwerk WordPress oplossingen

Wij geloven in maatwerk websites en webshops gezien hierdoor minder plugins benodigd zijn en je echt op de wensen en behoefte van de klant kan werken. Daarnaast krijg je ook nog een vele betere snelheid, dat is toch wat iedereen wil? Zowel maatwerk WordPress plugins als maatwerk WordPress thema’s.

Kant-en-klaar thema voor WordPress

Niet altijd heeft de klant het budget om voor een maatwerk oplossing te gaan, of gaat het om een kort lopende website of webshop. Na uitvoerig overleg met de klant en het afwegen van de voor- en nadelen van een kant-en-klaar thema kunnen wij kijken welke oplossing voor de klant geschikt is om binnen budget alsnog een goed werkend geheel op te leveren waar de klant zeer tevreden over mag zijn.

PHP olifant bij The New Brand
The New Brand drukwerk artikelen

Branding en vormgeving

Met de juiste branding ziet de klant aan het logo, uitstraling en kleurgebruik waar jullie voor staan. Helemaal het logo is een herkenning voor de klant en potentiële klant.

Logo

Een logo is het beeldmerk dat het vaakst terugkomt, een van de meest belangrijke aspecten! Het is dan ook belangrijk dat het logo uniek is en opvalt.

Huisstijl

Om het logo heen wordt bepaalde typografie gebruikt, wordt enkel gebruik gemaakt van vooraf vastgelegde kleuren en/of kleurstellingen. Ook de fotografie en bepaalde vormen kunnen in de huisstijl worden opgenomen. Samen met het logo zorgt dit voor de identiteit voor het bedrijf.

Vormgeving

Een illustratie laten maken, een digitale advertentie op laten zetten, of het vormgeven van drukwerk.

Drukwerk

Naast het ontwerpen van drukwerk producten kunnen wij ook het drukwerk leveren via een van onze partners. Daarmee garanderen wij goede prijzen voor hoog kwaliteit drukwerk.

Standaard drukwerk

De meest voorkomende drukwerk artikelen zijn de visitekaartjes, enveloppen en briefpapier.
Dit is ook het drukwerk wat ook de eerste indruk van een bedrijf afgeeft. Met de juiste papierdikte en afwerking heeft u kwaliteit die uw bedrijf ook uitstraalt.

Promotie drukwerk

Een campagne starten? Wat voor drukwerk heeft u nodig en wat is de doelgroep? Waar is het drukwerk te zien? Dit zijn standaard vragen die grote impact hebben op het soort drukwerk die nodig is. Diverse soorten lichtinval kunnen een afbreuk doen op het promotie drukwerk.

Uniek drukwerk

Op zoek naar iets speciaals? Ook dat is mogelijk! Van speciale boekdrukkunst, goud inleg of een beursstand, ons is niets te gek.

The New Brand - ipad logo