Onze Expertises Uitgelicht

Dieper duiken in wat we het beste doen

Bij The New Brand geloven we in het leveren van diensten die verder gaan dan het oppervlakkige. Of je nu op zoek bent naar een robuuste weboplossing, de e-commerce wereld wilt betreden of maatwerk nodig hebt dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, wij hebben de expertise en passie om je te helpen slagen. Ontdek hieronder enkele van onze kernspecialiteiten en kom meer te weten over hoe we jouw digitale ambities kunnen realiseren.

 • Webontwikkeling

  Bij The New Brand combineren we technische expertise met creativiteit om websites te ontwikkelen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu een informatieve website of een complexe portal nodig hebt, wij zorgen voor een naadloze digitale ervaring voor jouw bezoekers.

  Meer over webontwikkeling
 • E-commerce

  E-commerce gaat niet alleen over het online verkopen, maar ook over groeien en automatiseren. Wij helpen bedrijven om hun online verkopen te verhogen en tegelijkertijd processen te stroomlijnen voor efficiëntie en schaalbaarheid. Van winkelsetup tot complexe integraties, wij zorgen ervoor dat jouw digitale winkel altijd open is voor zaken.

  E-Commerce
 • Maatwerk Oplossingen

  Standaardoplossingen volstaan niet altijd. The New Brand specialiseert zich in het creëren van maatwerk oplossingen die perfect passen bij jouw unieke zakelijke behoeften. Of het nu gaat om een aangepaste plugin of een complexe systeemintegratie, wij maken het mogelijk.

  Bespreek jouw maatwerk behoeften
Ondersteuning

Hulp bij technische problemen

 • Ondervind je technische problemen of heb je gewoon iemand nodig om jouw digitale omgeving up-to-date en veilig te houden? Ons ondersteuningsteam staat klaar om je te helpen, of je nu worstelt met een gehackte WordPress installatie, problemen hebt in een WooCommerce webshop, of hulp nodig hebt bij het updaten van ShopWare.

Bekijk onze Ondersteuningspakketten
Veelgestelde Vragen

Snel antwoord op jouw prangende vragen.

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt voordat je met ons aan de slag gaat. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de meest gestelde vragen die we horen van onze klanten. Mocht je een specifieke vraag hebben die hier niet wordt beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.

Onze unieke combinatie van diepgaande technische expertise, oog voor duurzaamheid en ongeëvenaarde service.
We geloven in het bouwen van oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook duurzaam en toekomstbestendig.

Jazeker! Onze dienst ‘ondersteuning’ omvat alles, van reguliere updates tot hulp bij noodsituaties zoals een gehackte website. We zijn er om je te ondersteunen, ongeacht de uitdaging.

Onder maatwerk verstaan wij speciaal voor jou ontwikkelde plugins, koppelingen of functionaliteiten die niet ‘out-of-the-box’ beschikbaar zijn. Hiermee kunnen we specifieke wensen of functies realiseren die naadloos aansluiten bij jouw behoeften.

De doorlooptijd voor het ontwikkelen van een website hangt af van de specificaties en wensen van de klant. Gemiddeld genomen duurt het ontwikkelen van een basis website tussen de 4 en 6 weken. Voor een basis WooCommerce webshop kan dit oplopen tot 8 tot 10 weken. Uiteraard kunnen complexere eisen en functionaliteiten de ontwikkelingstijd beïnvloeden. We adviseren je graag persoonlijk om een nauwkeurigere inschatting te kunnen geven.

We hebben uitgebreide ervaring met meerdere platformen, waaronder WordPress, WooCommerce en ShopWare. Ons team is veelzijdig en blijft up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van webtechnologie.