The New Brand steunt diverse goede doelen.
Ontdek welke en hoe u hieraan kunt bijdragen.

Bij The New Brand zijn wij trots op onze betrokkenheid bij goede doelen. Of het nu gaat om financiële ondersteuning of onze dienstverlening, wij geloven erin om iets goeds terug te doen voor de maatschappij en de wereld.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de goede doelen die wij steunen en ondersteunen. Of het nu gaat om lokale initiatieven of internationale organisaties, wij vinden het belangrijk om onze steentje bij te dragen.

Heeft u een goed doel waar u graag onze steun bij wilt? Wij zijn altijd op zoek naar manieren om meer impact te maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om via onze website een aanvraag in te dienen voor sponsoring.

    Overzicht van goede doelen

    Wij zijn trots om onze favoriete goede doelen te steunen. Bekijk hier welke organisaties we ondersteunen. En blijf op de hoogte, want er komen nog spoedig meer goede doelen bij!

    The New Brand is trotse sponsor van Thuis Trophy!

    De Thuis Trophy is een fondsenwervende rally op initiatief van Stichting Ronald McDonald Hoeve. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ga naar de website van Thuis Trophy en geef ook uw steun voor het goede doel!