Eenvoud in Complexiteit

De kracht van automatisering

In de hedendaagse digitale wereld kan het handhaven van handmatige processen uw bedrijf vertragen en vatbaar maken voor fouten. Automatisering als oplossing biedt een antwoord op deze uitdagingen. Het gaat niet alleen om het sneller maken van taken, maar ook om consistentie. Door routinetaken te automatiseren, vermindert u de kans op menselijke fouten aanzienlijk. Bovendien geeft het uw team de vrijheid om zich te richten op meer waarde verhogende activiteiten. Zo kan innovatie centraal staan, gesteund door de betrouwbaarheid van geautomatiseerde systemen.

Onze tools

Platformen waarop wij vertrouwen

Wij maken gebruik van toonaangevende technologieën en platforms om de automatiseringsoplossingen te leveren die het beste aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

 • Naadloze WMS & PIM Connecties

  Optimaliseer uw workflow met geïntegreerde Warehouse Management Systemen (WMS) en Product Information Management (PIM). Beheer al uw magazijnvoorraad en productinformatie centraal voor verbeterde efficiëntie en dataconsistentie.

 • Logistieke Software Integratie

  Stroomlijn en versnel uw verzend- en distributieprocessen. Onze oplossingen integreren vlekkeloos met uw bestaande logistieke software, waardoor real-time informatie-uitwisseling en geautomatiseerde workflows mogelijk zijn.

 • Naadloze ERP Integraties

  Haal het meeste uit uw Enterprise Resource Planning (ERP) systeem door het te koppelen aan andere bedrijfsonderdelen. Wij zorgen voor een soepele data-uitwisseling tussen systemen, wat leidt tot betere besluitvorming en efficiëntie.

 • Marktplaatsen & Unieke Oplossingen

  Breid uw verkoop uit op populaire marktplaatsen zoals Bol en Marktplaats. Daarnaast bieden wij ook maatwerk oplossingen om aan specifieke behoeften te voldoen, zodat u altijd een stap voor blijft.

Start klein, Groei groot

Schaalbaarheid voorop

Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen set van uitdagingen. Misschien wilt u beginnen met het automatiseren van eenvoudige taken om de werklast te verminderen. Of misschien bent u klaar voor een grotere transformatie. Adaptieve automatisering is de sleutel. Met onze oplossingen kunt u klein beginnen en geleidelijk opschalen. Terwijl uw bedrijf groeit, groeien onze automatiseringsoplossingen met u mee. Dit zorgt voor een toekomstbestendige aanpak waarbij u altijd op de juiste schaal opereert, zonder beperkingen.

Data-gestuurde Resultaten

Meetbaar Succes

De ware kracht van automatisering ligt niet alleen in de actie zelf, maar ook in het inzicht dat het oplevert. Wanneer processen worden geautomatiseerd, worden ze meetbaar. Inzicht in prestaties is cruciaal voor continue verbetering. Met onze oplossingen kunt u nauwkeurig de impact van elke geautomatiseerde taak meten. Of het nu gaat om verkorte doorlooptijden, verhoogde klanttevredenheid of verbeterde operationele efficiëntie, u kunt uw successen zien, begrijpen en daarop voortbouwen

Waarom The New Brand

Onze Waarde

Onze expertise in procesautomatisering gaat verder dan technologie alleen. We duiken diep in uw bedrijfsprocessen, identificeren optimalisatiekansen en zorgen voor een naadloze integratie met uw huidige systemen.

 • Duurzame Samenwerking

  Elke klant is voor ons een langetermijnpartner. We investeren in wederzijds vertrouwen, open communicatie en een duurzame relatie om samen te groeien.

 • Kwaliteit Boven Alles

  We streven voortdurend naar de hoogste kwaliteitsstandaarden in elk project. Wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten.

 • Voorop in Innovatie

  De digitale wereld is constant in beweging. We zetten ons in voor voortdurende scholing en ontwikkeling, zodat we voorop blijven lopen en de meest actuele oplossingen kunnen bieden.

Veelgestelde vragen

Alles wat u moet weten over procesautomatisering

Bij het starten van een webontwikkelingsproject duiken er vaak vragen op. Hier hebben we enkele van de meest gestelde vragen verzameld die klanten én zoekmachines ons stellen. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Procesautomatisering verwijst naar het gebruik van digitale technologieën om repetitieve en tijdrovende bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te automatiseren. Dit zorgt voor een verhoogde efficiëntie, verminderde fouten en kostenbesparingen.

We beginnen met een grondige analyse van uw bedrijfsprocessen. Op basis van deze analyse en uw bedrijfsdoelen, bepalen we welke processen het meeste baat hebben bij automatisering.

Elk technologisch project brengt risico’s met zich mee. Echter, met zorgvuldige planning, analyse en testing, minimaliseren we deze risico’s. Onze experts zorgen ervoor dat de overgang naar geautomatiseerde processen soepel en efficiënt verloopt.

De duur van een automatiseringsproject hangt af van de complexiteit van het proces en de gebruikte technologieën. Na een initiële analyse kunnen we een geschatte tijdlijn bieden.

Ja, in de meeste gevallen bieden we training aan om ervoor te zorgen dat uw team maximaal profiteert van de nieuwe geautomatiseerde processen en systemen. Ons doel is een naadloze overgang en het waarborgen van productiviteit.

Breng je visie tot leven met The New Brand

Start jouw digitale transformatie

Klaar om uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Ervaringen

  Wat onze klanten zeggen

  Echte verhalen van tevreden partners.

  “Zeer oplossingsgericht, veel kennis en in staat om vaktaal begrijpelijk te communiceren!”

  Baaslevert

  “Ze hebben een mooi logo en site voor mijn bedrijf gemaakt. Er werd goed mee gedacht en er was ruime aandacht voor mijn wensen en ideeën. Zeker een aanrader. Ga zo door!”

  Dammer Elektro

  “Kennis van zaken, laagdrempelig, korte lijntjes, snelle service. Kortom top bedrijf!”

  Het Steigerhouthuis