WordPress websites

Wil je een website laten maken die professioneel, functioneel en eenvoudig te beheren is? Zoek niet verder dan een WordPress-website!

Ons team van deskundige ontwikkelaars kan een aangepaste WordPress-website maken die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Van kleine persoonlijke blogs tot grote bedrijfswebsites, wij hebben de expertise en ervaring om een website te leveren die je verwachtingen overtreft.

Waarom is wordpress zo populair als CMS voor websites en webhosps

WordPress is een populair open-source contentmanagementsysteem (CMS) dat veel wordt gebruikt voor het maken en beheren van websites. Het biedt een breed scala aan voordelen voor gebruikers, waaronder:

 • Gebruiksgemak: WordPress is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om een website te maken en te beheren zonder code of technische vaardigheden.
 • Flexibiliteit: WordPress is zeer aanpasbaar en biedt een breed scala aan thema’s en plug-ins die kunnen worden gebruikt om unieke en functionele websites te maken.
 • SEO-vriendelijk: WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor het voor uw website gemakkelijker wordt om goed te scoren in pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s).
 • Schaalbaarheid: WordPress kan worden gebruikt om kleine persoonlijke blogs of grote bedrijfswebsites te maken, waardoor het een geschikte optie is voor bedrijven van elke omvang.
 • Beveiliging: WordPress wordt voortdurend bijgewerkt om beveiligingsproblemen aan te pakken en plug-ins worden ook bijgewerkt om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn.
 • Grote gemeenschap: WordPress heeft een grote en actieve gemeenschap van gebruikers, ontwikkelaars en ontwerpers. Deze community biedt ondersteuning, tutorials en bronnen waarmee gebruikers het meeste uit het platform kunnen halen.
 • Mobielvriendelijk: WordPress-thema’s zijn responsief, wat betekent dat ze zijn ontworpen om zich aan verschillende schermformaten aan te passen en gebruikers op mobiele apparaten een goede ervaring te bieden.
 • Kostenbesparend: WordPress is open source, wat betekent dat het gratis te gebruiken is. Dit maakt het een kosteneffectieve optie voor kleine bedrijven of particulieren die een website willen maken zonder de bank te verslaan.

Kortom, WordPress is een krachtig, veelzijdig en gebruiksvriendelijk CMS dat een breed scala aan voordelen biedt voor gebruikers. Of je nu een persoonlijke blog of een professionele website wilt maken, WordPress is een geweldige optie die je kan helpen je doelen te bereiken.

WooCommerce de E-commerce oplossing

WooCommerce is een gratis e-commerce plug-in voor WordPress waarmee u eenvoudig producten en diensten op uw webshop kunt verkopen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies maakt WooCommerce het eenvoudig om een online winkel op te zetten en te beheren, zonder enige technische vaardigheden.

WooCommerce biedt een breed scala aan functies, waaronder voorraadbeheer, integratie van betalingsgateways, verzendopties en belastingberekening. Er is ook een grote verscheidenheid aan extensies en add-ons beschikbaar, zodat u de functionaliteit van uw online winkel eenvoudig kunt aanpassen en uitbreiden.

Met WooCommerce kunt u fysieke of digitale producten verkopen, bestellingen en klantinformatie beheren en zelfs uw verkopen en inkomsten volgen. Het biedt ook een veilig en betrouwbaar platform voor online transacties en kan worden geïntegreerd met veel populaire betalingsgateways zoals Mollie, PayPal, Stripe en meer. Met WooCommerce kunt u in een mum van tijd beginnen met het online verkopen van uw producten en diensten. Het is de perfecte oplossing voor kleine bedrijven, ondernemers en iedereen die zijn online verkoop naar een hoger niveau wil tillen.

WordPress expertise

Professionele WordPress-expertise nodig om jouw website naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder, ons team van deskundige ontwikkelaars heeft de vaardigheden en ervaring om eersteklas WordPress-oplossingen te leveren die aan jouw unieke behoeften voldoen.

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress-ontwikkeling op maat; het creëren van unieke en functionele websites die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en vereisten. Of je nu een eenvoudige blog of een complex e-commerceplatform nodig heeft, wij hebben de expertise om het voor elkaar te krijgen.

Onze ontwikkelaars zijn goed thuis in de nieuwste WordPress-functies en -technologieën, waaronder de ontwikkeling van aangepaste plug-ins, het aanpassen en opbouwen van thema’s, en de integratie met services van derden. Dit betekent dat wij een breed scala aan opties kunnen bieden om de functionaliteit van jouw website te verbeteren en de gebruikerservaring te verbeteren.

Naast ontwikkeling op maat bieden we ook een scala aan onderhouds- en ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat je website up-to-date en veilig blijft. Van regelmatige updates en back-ups tot probleemoplossing en bugfixes, wij staan voor je klaar.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Laat je website niet achterlopen op de concurrentie, investeer in een WordPress website en zet de eerste stap naar het behalen van jouw online doelen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw project te bespreken en te zien hoe we jouw kunnen helpen een website te maken die je verwachtingen overtreft.  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ontdek het zelf

  Voordelen van WordPress

  • Veilig

   WordPress heeft bij een verkeerde installatie openingen die hackers graag gebruiken. Door gebruik te maken van een juiste configuratie en installatie zijn kwetsbaarheden afgeschermd. Daarbij configureren wij ook het hosting gedeelte (indien hosting via onze partners).

  • Toegankelijk

   Door het gebruik van juiste techniek is de WordPress website toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Zowel op mobiel, table als op desktop de juiste ervaring, ook voor mensen met een beperking.

  • Gebruiksvriendelijk

   WordPress groeit snel en is erg flexibel in te richten. Onze klanten kunnen dan ook eenvoudig teksten aanpassen of even ergens een foto toevoegen.