Waarom kiezen voor maatwerk WordPress design?

Uniek en onderscheidend design
In een online zee van gelijkheid, zorgt een op maat gemaakt WordPress thema ervoor dat jouw merk opvalt en een onvergetelijke indruk achterlaat.

Optimale gebruikerservaring
Een aangepast design betekent dat elke element op je website is afgestemd op de behoeften van je doelgroep, wat resulteert in een betere gebruikerservaring.

De kracht van maatwerk plugins

Functionaliteit op maat
Onze maatwerk plugins zijn ontworpen om specifieke functies toe te voegen die je bedrijf nodig heeft, waardoor je jezelf onderscheidt van de concurrentie.

Verbeterde website prestaties
Vergeet overbelaste en verouderde plugins. Maatwerk plugins zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, waardoor je website soepel draait.

Los de meest voorkomende WordPress problemen op

Traagheid aanpakken

Een trage website kan je conversies en SEO-ranking schaden. Wij specialiseren ons in het optimaliseren van WordPress sites voor maximale snelheid.

Technische SEO optimalisatie

Fouten in technische SEO kunnen je zichtbaarheid in zoekmachines belemmeren. Ons team zorgt ervoor dat je website voldoet aan de beste SEO-praktijken.

Waarom kiezen voor The New Brand als je WordPress specialist?

Bewezen expertise
Met jarenlange ervaring en talloze succesverhalen, hebben we keer op keer bewezen dat we de expertise hebben om elk WordPress project tot een succes te maken.

Holistische benadering
We kijken verder dan alleen design. Van optimalisatie tot technische ondersteuning, we bieden een complete WordPress oplossing voor je bedrijf.

Veelgestelde vragen over WordPress webdesign

Wat zijn de kosten van een maatwerk WordPress thema?
De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige offerte.

Hoe lang duurt het om een maatwerk plugin te ontwikkelen?
De ontwikkeltijd is afhankelijk van de functies en complexiteit van de plugin. Een eenvoudige plugin kan binnen enkele dagen worden voltooid, terwijl meer complexe plugins meer tijd in beslag kunnen nemen.

Begin jouw WordPress reis met The New Brand

Van visie naar realiteit

Met The New Brand als je WordPress specialist, kun je erop vertrouwen dat je visie tot leven komt op een manier die technisch superieur en esthetisch verbluffend is.

Start jouw WordPress project

Ben je klaar om een website te creëren die zowel functioneel als indrukwekkend is? Neem contact op met onze WordPress specialisten en breng jouw online visie tot leven.